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To all prospective Bidders 
 
Reference: TM 004/2016rfp – REQUEST FOR PROPOSAL FOR THE USE OF STORAGE SPACE FOR 

IMPOUNDED VEHICLES 
 
Subject: - Clarification Number 1 
 
Reference is made to the above-mentioned public call for tenders for which the deadline for submission of 
offers is 29th July 2016 at 10.00 hrs. Hereunder please find clarification which is construed to form an 
integral part of the Quotation Document: 
 
Question No 1: 

  
Reference is made to your public call for RFP with reference number 004/2106.  On behalf of our clients, 
Renewable Energy International Limited (C 60957) and in terms of Clause 6 of the official document, we 
would like to clarify whether a roof top car park with a capacity of at least 100 cars would fit with the 
requirements of the same RFP 004/2106. 
  
Reply to Question No 1: 
  

The Authority will consider all proposals and respective points will be given accordingly. 

Question 2: 

We have collected the Request for Proposals No 004/2016 containing 20 pages inclusive of Forms 1 to 4 
and Appendix 1 and 2 (The appendix sub titles for; request No 004/2016 have been marked as appendix 2 
and 3) but we have not obtained the draft lease agreement which the Contracting Authority will eventually 
sign with the successful bidder. Can we kindly have a copy of such a draft lease agreement which is being 
proposed to be signed with the winning bidder and which contains the various clauses which will regulate 
the lease? 

Reply to Question No 2: 

No contract has been attached. The contract shall be based on the RFP requirements. 

Question 3: 

Point 2.1 of Request for Proposals No 004/2016 differs from point 2.1 under Request for Proposals No 
002/2015, which was issued last year and under which there was no successful bidder. What is the reason 
that the following point was omitted from Request for Proposals No 004/2016?: 

 “- Be in possession of a MEPA permit for the intended use. 
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The Authority will also consider premises which presently may not be in possession of the required MEPA 
permit but can confirm that such permit will be acquired within 8 weeks from the date of publication of 
this RFP.”  
  
Reply to Question No 3: 

 

If the proposed premises are registered with PA for a different purpose other than that of a compound the 
proposed bidder, recommended for award, has to apply and obtain the necessary permit (change of use) 
from the Competent Authority. 
 
 
 
 
 
All documents conditions and requirements remain in place 


